optimus reaktywacja napisał:
EdytkaiDarek napisał:
Zastanawiam sie do czego pijesz kolezanko bo zeby wystartowac wcale za nic nie trzeba placic i w ogole ni w gruche ni w pietruche tu sie wbilas 
Wyjasnij dokladniej 
Nie zwracajcie uwagi, panienka jest takim forumowym blaznem( lecz nie stanczykiem) jest w kazdym temacie a jej posty w jej przeswiadczeniu maja konotacje seksualne. udziela sie nawet na "mamach w norwegii" choc wszyscy wiedza, ze to hermetyczny temat i omijaja z grzecznosci.
Tak wiec robcie swoja dobra robote a na odbite swiatlo nie zwracajcie uwagi.
Ps dobra robota.
Witam

Serdeczne dziekuje w imieniu wszystkich za mile slowa
Dlugo juz jestem w NO ale od niedawna jestem tu na MojaNorwegia i juz zdazylem zauwazyc ze jes tu mnostwo krytykantow i hejtow!!!
Np. moj post
www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...zen_%28skora%29.html
chce sprzedac samochod i najgorsze jest to ze osoby najmniej zaintersowane sie odzywaja-taki jeden krytyk i wlasnie ta Pania

Strasznie sie chwali ze byla w LA zeby doszkolic jezyk i miala Chryslera (ma sentyment do tej marki)
Zastanawiam sie jaki jezyk tam doszkalala-chyba francuski z robotkami recznymi

To chyba jakas ofiara gwaltu albo cos bo nie wierze ze normalnie mozna sie takim urodzic i miec tak nasrane w lepetynce
Reasumujac ta Pani stwierdzila ze aby wystartowac w tych zawodach to chlopaki musimy byc KURWAMI, DAWAC W LAPE, CPAC, CHLAC itd.
Moje stwierdzenie jest takie- MAMY OD GROMA ROBOTY, ALE KTOS TO W KONCU MUSI ZROBIC ha ha ha
Najprzyjemniejsze z tej roboty bedzie SEX i ALKO-reszta mnie nie kreci!!!
Dzieki za spostrzezenie kolego odnosnie tej Pani- bedziemy nie wdawac sie z nia w dyskusje jak rowniez z innymi krytykantami i hejtami!!!
Takie male info do was chlopaki i dziewczyny

Jesli bedzie jakis post z krytyka to go poprostu olejcie
Dobra mniejsze o wieksze-zmiana tematu DJ-ka, Dj-ka i jeszcze raz Dj-ka!!!